Leta i den här bloggen

lördag 4 januari 2020

Mördar-Trump

Så har då även Trump tagit på sig rollen att mörda folk i försöken att bevara USA,s påstådda exklusivitet. USA som kontrollerar världens största banker, plundrar, mördar och rövar i alla denna planets världsdelar så att dessa bankers ägare ska fortsätta vara rika, mätt i det de kallar pengar.

Det senaste mordet, denna gång på Irans främste general, Solemani, var ingen lyckoträff precis. Det var en noga planerad attack med en mycket sofistikerad raket. Trump beslutade denna attack och kan således nu benämnas mördare. Han kommer dock aldrig att rannsakas för detta mord och ej hellre dömas.

Anledningen till mordet är troligen ett försök att få upp oljepriset som är, enligt de experter jag lyssnar till, alldeles för lågt. Till och med Saudiarabien, vars enda statsinkomst kommer från oljan, behöver ett pris på cirka 70-80 dollar, för att landets finanser ska gå ihop. USA,s bottenskrap, skifferoljan, behöver ett ännu högre pris. Allt fler av dess producenter går nu i konkurs sedan de mest lättlurade finansiärerna dragit sig ur. Inte ens de som investerar med andras, pensionsfonderna, vågar vara kvar i branschen. Inte heller kan Fed mata med nytryckta pengar hur länge som helst.

Så vad ska stackars mördar-Trump ta sig till? Ingen vill ju börja kriga med honom. Putin säger, bakom oövervinnerlig vapenmakt, att det är slut med krigande på rysk mark. Vilket betyder att nästa krig hamnar i USA, Europa eller Mellanöstern. Xi tiger hittills och blundar för de amerikaska provokationerna. Kvar är Iran som sitter på Mellanösterns näst största oljetillgångar. 100 miljarder fat, minst.

Dess oljefält skulle kunna infria Mördar-Trump,s löften om att göra USA störst igen. (Det är ju så att, det är inte pengar som driver världen, det gör oljan.) Iran,s olja skulle räcka, om enbart USA fick tillgång till dem (allt annat lika) i 5000 dagar eller 14 år. USA är världens största oljekonsument, med 20 miljoner fat per dag. De är INTE världens största oljeexportör, vilket är en vida spridd lögn av CIA. Tänk vilken lögn- och mördar-organisation CIA har utvecklats till. Inte ett dugg bättre än Hitlers Gestapo.

USAs fulspel genomskådas dock av allt fler, inte bara de drabbade folken i de oljeförande länderna. Mellanösterns länders medborgare har tagit sin tillflykt till Europa. Utfattiga människor som hamnat i denna situation bara för att den rikaste procenten i världens rikaste land vill stjäla deras olja. USA och dess vasaller vill inte betala för oljan, de vill ta den. Detta har Mördar-Trump själv erkänt. 

Fler och fler människor börjar tänka utanför de "sanningar" vi blir matade med via gammelmedia. Dess version av sanningen genomskådas av allt fler. Bara det inte är för sent? Kanske var fredagens mord det som kommer att utlösa det tredje världskriget. Ja, det beror bara på hur Iran svarar på provokationen.


2 kommentarer:

m96 sa...

Det är väl egentligen Israel som ligger bakom mkt av maktkampen i Mellanösten. Det är ju judar med dubbla medborgarskap överallt i kongressen o media osv.

Farfar sa...

Om Trump ska lyckas med att göra America Great Agin, måste två saker ske. Han måste hitta i billig energi (Mellanösterns, Venezuelas, Cubas, Angolas, m.fl. olja) och skriva av landets exponentiellt växande skulder. Om han kan, vill eller får genomföra detta får vi väl se. Min gissning är att detta inte står i hans makt.