Leta i den här bloggen

söndag 27 oktober 2019

Terroristledare

Nu är tydligen Baghdadi den så kallade terrorledaren död och mördarna skriver historien:

https://sputniknews.com/us/201910271077161181-us-president-donald-trump-confirms-daesh-leader-baghdadi-has-been-eliminated/

Jag vet inte så om denne man gjort eller vad han stod för, men han betraktades troligen inte som en terrorist utan som en frihetshjälte av sitt folk. Det kan ju vara så att Syriens olja kommer från det område i Syrien som Baghdadis folk bebor, jag har inte kollat, jag bara spekulerar. Vi blir matade med så mycket lögner av vår "opartiska media" att man vet har en aning om vad som är sant eller falskt. Till och med vår regering ljuger, inte bara om ekonomin, utan i allehanda utrikesaffärer. Ja inrikes också förstås om så passar sig.

Jag kommer att tänka på Nils Dacke och vad Gustav Eriksson ljög ihop om honom. Visst var Dacke en terrorist sett ur Erikssons synvinkel, Dacke hotade ju Erikssons framtida maktställning. Men sett ur smålänningarnas  synvinkel var Dacke ett helgon. Eriksson var ju den som ville bygga ut staten Sverige (och därmed berika sig själv). Gustav slutade som Sveriges rikaste person, med över 5000 gårdar i sin ägo, konfiskerade av hans fogdar när inte de arma stackarna till bönder kunde betala de orimliga skatter som de belades med. Vi har blivit matade med Erikssons helgonförklaring sedan småskolan.

När man sätter sig in i vad han gjorde så visar det sig att Gustav Eriksson var en mycket värre terrorist än Dacke. Han var ju till och med en terrorist mot den befolkning han skulle tjäna. Men det är alltid segraren som skriver historien. Jag tycker Gustav Eriksson Wasa,s härjningar i Sverige och USA,s i världen är mycket värre handlingar än vad än Baghdadi än kan ha gjort sig skyldig till. Över en miljon döda Irakier talar sitt eget språk, vilket förtigs av vår fria press, men sådant måste skapa terrorister.

Den otvivelaktigt största terroristen här på Jorden är USA. De bedriver statsterrorism mot både länder och folk. De stjäl och bombar sig till andra folks tillgångar både med vapen och med hjälp av sin valuta. Jag undrar vad vi svenskar skulle säga om amerikanska armén kom hit, ockuperade Kiruna och stal vår järnmalm? Det finns alltid två sidor av ett mynt. Men javisst ja, nu ska vi ju bli välsignade med digitala pengar, hur ska man då kunna skilja rätt från fel?




Inga kommentarer: