Leta i den här bloggen

fredag 29 mars 2019

Lögner och åter lögner

Hela djävla samhällssystemet är riggat. Från början till slut. Demokratin, pengarna, makten, religionen. Vi naiva medborgare har, på grund av godtrogenhet, naivitet och lathet blivit lurade långt upp på läktaren av makteliten. Vi går och röstar på deras lakejer. Vi jobbar och sliter för att få tag i bankernas pengar, som är våra egna skulder. Vi arbetar och förbrukar planetens resurser för att kunna betala dessa krediter, för att inte hamna i förbrytarregistret. Utan att inse att dessa är framställda till ingen kostnad, bara enligt statens lagar. Vi borde göra revolution. Hänga bankirerna och deras lakejer politikerna i närmaste träd. Tända eld på riksdagshuset, riksbanken, skatteverket, polisen, militären och alla statliga inrättningar. Men istället sitter vi och glor på riggad teve, på nåt sportprogram eller nåt annat meningslöst. Bröd och underhållning till folket och makt åt kejsaren, gäller än idag. Staten är inte folkets vän, staten är folkets förtryckare och har så varit sedan den grundades av Birger Jarl och grundfästes av tyrannen och massmördaren Gustav Eriksson Vasa.

Hårda ord men sanna ord. När man betänker att folk är så djävla dumma att de blivit lurade till att spara i en manipulerad pensionsfond i tron om att ha något att leva på till livets höst, utan att de inser att dess köpkraft kommer att bli noll den dag de ska ta ut den. Detta vet de som företräder staten. I tal efter tal utlovar elitens företrädare en evigt rosig framtid. Men inflation gynnar bara staten. Staten har nämligen första tjing till nyskapade pengar. Fiat-pengar kan skapas i oändlighet och kommer att så göras till systemet kollapsar på grund av sin egen orimlighet. Inget växer nämligen för evigt, utom dumhet och fiat-pengar.

Den statsstyrda läroplanen för skolan har ingen utbildning i det ämne som styr vår värld. Inte ens i handelshögskolan, som inte är statskontrollerad, utbildar de sina adepter i hur samarbetet mellan stat och banker fungerar. De mest ondskefulla och giriga i vår värld vill såklart inte dela med sig i sina kunskaper i hur man bedrar sin befolkning.

Planer finns givetvis ett nytt lika förljuget system kan skapas av samma finanselit för att åter lura skjortan av nästa lättlurade generation, om det inte vore för en då kollapsad planet. Bristen på billig energi kommer att omöjliggöra folks tillträde den. Många är idag miljonärer mätt i pengar. De har sålt sina övervärderade hus och satt undan en slant på banken som kommer att kunna köpa noll efter den dag finanskrisen slagit till. De rikaste har då vunnit sin efterlängtade Pyrrhusseger. De har lyckats göra planeten obeboelig. De har lyckats förgöra basen för sin egen existens genom att förgifta sin egen livsmiljö.

Jag skulle kunna skriva liknande varje dag om detta, men till vilken nytta? Man blir bara deprimerad av att folk inte vill se konsekvenserna av sin livsstil. Efter många diskussioner med både nära och kära vet jag, de vill inte veta. De vill alla ha industrisamhällets fördelar utan att ta ansvar för dess avfall. De tycker sig ha rätt till frihet någon gång om året. De har lämnat sina förpackningar i återvinningsstationens plåtburkar. De har gjort sitt. Nu vill de ha sin belöning. Detta vet statens och elitens företrädare. Flygbränsle till exempel, är inte skattebelagt. Utlandssemestrar ger belåtna medborgare men en förstörd miljö, vilken inte ingår i elitens rymliga samvete. Konsumtion och skulder resulterar i en belåten elit vilket är mycket viktigare än någon djävla planet, det finns väl flera om man bara har tillräckligt med pengar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

MICHAEL O'BERNICIA on Mortgage Deeds

https://www.youtube.com/watch?v=vDtnElkHcho

Farfar sa...

Tack för länken.

Det är ett bedrägeri alltihopa.