Leta i den här bloggen

tisdag 16 oktober 2018

Vad munnen säger men handen gör

Här är vad hela kriget i Syrien och därmed Mellanöstern handlar om, västvärldens kontroll över oljan. USA och dess lydstater säger att de fossila bränslena ska fasa ut. De är skadliga för miljön, höjer koloxidhalten, orsakar global uppvärmning......och allt annat ont i världen.

Men att de fossila bränslena också bibehåller miljardärernas rikedomar tigs det om. Anders Romelsjö redogör här för vad som händer i den potentiella krutdurken Syrien:

http://jinge.se/usa/varfor-tillata-usa-att-och-kurdiska-sdf-ockupera-nordostra-oljerika-syrien.htm

Vi hör mer och mer gnäll om flyktingar, djävla invandrare, svartskallar osv. Vi har till och med fått ett flyktingfientligt parti, Sverigedemokraterna, en sort efterföljare till Berts och Ians Ny Demokrati. Men man hör inte mycket om varför flyktingarna flyr sitt land. Jag tror inte det roligt att fly från det land där ens eget språk talas, där det finns en kultur man är van vid, där man har släkt och vänner, så det kan inte vara därför.

Istället är det väl så att deras land har blivit obeboeligt på av USA,s krigföring, eftersom den amerikanska livsstilen inte är förhandlingsbar, enligt Buch och våra ledare är för fega för att säga som sanningen. Nej, våra så kallade ledare far i hemlighet på Bilderbergmöten för att låta sig manipuleras av den finansiella eliten och svansa för storbankernas ägare i hopp om att få fly till deras bunkrar när katastrofen kommer. Eller är de dumma nog att tro på sina egna sagor?

Inga kommentarer: