Leta i den här bloggen

måndag 14 augusti 2017

Många kockar

Den ena handen vet tydligen inte vad den andra gör i demokratins hemvist här på jorden:

http://www.zerohedge.com/news/2017-08-14/nyt-shocking-report-us-ally-ukraine-source-north-korean-missile-engines

Det verkar inte vara lätt att få igång hemmaopinionen i att stötta den alltmer desperata makteliten i USA. Det stora kriget hägrar som ska dölja vad finanseliten har haft för sig när alla bubblor spricker.

4 kommentarer:

Berra sa...

Vilka nollor dom är amerikanarna. Hur i helsike kan man släppa en sådan fabrik vind för våg..man häpnar helt klart.

Farfar sa...

De börjar väl vakna lite smått om man ska döma efter de senaste dagarna våldsamheter? Jag tror det blir inbördeskrig i USA igen när pengasystemet väl går i graven och folk inser hur lurade de har blivit. Det är därför makteliten till varje pris vill ha igång ett stort krig som kan avleda uppmärksamheten om pengarna till något annat. Någon att skylla på helt enkelt. De vill ju inte känna på högafflarna själva.

Berra sa...

Jag ger mig fan på att den här gången får dom nog fan känna på höggafflarna. Som du säger börjar folk få upp ögona.

Farfar sa...

Den finansmaffia som idag styr USA och därmed världens ekonomi behöver inte bara en mupp kallad Trump, utan också ett nytt stort krig att skylla allt på. I ett för dem värsta scenario kommer det att utspelas på deras egen hemmaplan. Men ett nytt inbördeskrig kan bli en välsignelse för denna maffia som säkert skulle tjäna en bra slant på detta. I så fall skulle de slippa högafflarna och de lättlurade väljarna skulle återigen få betala kalaset. Den som lever får se. De som siar bäst om framtiden är bloggaren The Saker och Paul Craig Roberts enligt det jag förstått.

Egentligen skulle man inte lägga tid på att fundera om framtiden för ett samhällssystem som dog 2008. Men man blir matad med så mycket skit via mutmedia att man inte låta bli att följa händelseutvecklingen i internets än så länge ganska fria??? media.