Leta i den här bloggen

lördag 13 maj 2017

Kärnvapenkrig på gång, men vem bryr sig?

Vi lever i oroliga tider, fast de flesta av oss har inte en aning om detta. De nyheter som presentera av mutmedia är inte särskilt hårresande. Melodifestivalen går givetvis före kärnvapenkrig. I lalalandet Sverige får inget störa idyllen.Vår egen lille pratmakare till statsminister, Lövén flyger världen runt en gång i vecka och tror sig vara märkvärdig. Men i de ryska parlamentet diskuteras Rysslands eventuella undergång.

Den ryska generalstaben har diskuterat färdigt kring ärendet att USA bygger upp en ring av avfyrningsramper runt dess gränser. USA,s förevändning är att dessa är riktade mot, Iran, Nord-Korea, ISIS och troligen snart även gubben i månen, men ryska datorsimuleringar visar på den verkliga avsikten, att anfall Ryssland i ett första förintande slag:

https://sputniknews.com/world/201704281053107841-russia-us-nuclear-strike/

Kommer ryssarna att sitta som ankor, färdiga att öva målskytte på? Det skulle då inte jag göra i alla fall. Men i hela västvärldens mutmedia diskuteras inte med ett enda ord detta ärende.  Det går även bra att syna vad Paul Craig Roberts skriver i ett inlägg häromdagen:

http://www.paulcraigroberts.org/2017/05/11/are-you-ready-to-die/

The Saker har nu släppt intervju nummer två av Bonnie Faulkner, missa den inte:

http://thesaker.is/2nd-saker-interview-by-bonnie-faulkner-for-her-show-guns-and-butter-on-pacifica-radio/




Inga kommentarer: