Leta i den här bloggen

fredag 21 april 2017

Snillen spekulerar

Att det inte räcker med att komma på ett nytt batteri som lösning på ett exponentiellt växande samhällssystem är väl uppenbart. Men det kan skjuta fram kollapsens tidpunkt lite grand. Här diskuterar några personer som jag räknar till kategorin snillen elbilens framtid. Happy motoring:


https://www.youtube.com/watch?v=FRL7VStgKhk

5 kommentarer:

Berra sa...

Den där länken får inte jag att fungera. När jag prövar den kommer jag tillbaka till din sida hela tiden.

Nu är det snart dax att kasta i abborrmjärden. Leken börjar när som helst.

Farfar sa...

Det har varit mycket strul med bloggen den senaste tiden med många besök från USA. Jag ändrade länken det var med några tecken för mycket i länken, fråga inte varför.

Vad gäller fisket har jag fått några abborrar i mjärden som varit tomma på rom. Leken är väl igång nu? Så snart värmen kommer ska jag prova meta vid de nya vasarna.

Berra sa...

Enligt bondepraktikan leker abborrarna när björklöven inte är mycket större än musöron. Jag går nog ner med stålmjärden i morgon.

Elbilar blir bara något för de 3 rikaste %.. Skulle jag tro.

Berra sa...

Nu är allt leken på g ordentligt. 3 rommstinna honor och säkert 30 hanar i mjärden idag. Nästan lika många igår. Nu är det bara att fylla upp frysen :)

Farfar sa...

Jag ska lägga ut ikväll, men jag har lagt ut nya risvasar i vinter så jag vill de ska leka först. Om så,så kanske man får lite mer i höst.