Leta i den här bloggen

fredag 7 april 2017

Olja, olja och åter olja

Så har då den nye presidenten i USA återigen visat att han dansar efter Council on Foreign Relations, CIA,s och Pentagons pipa. Ännu en gång har Michael Hudson rätt när han säger att Trump bara är den andra sidan samma mynt som Clintons, Buch osv. Trump vet att det olja som upprätthåller den värld han vill ha. Likt en psykopat och således utan något som helst samvete har han nu anfallit Syrien med kryssningsmissiler. Tillväxt och rikedom för hans likar, de få hägrar långt, långt framför något hållbart samhälle. Clinton eller Trump var den stora frågan för de tappert kämpande amerikanska väljarna. Trötta på Bush,s och Obama,s lögner chansade de på att Trump skulle innebära något nytt. Men återigen kan de bara konstatera att de blivit lurade.

Den amerikanska livsstilen är inte förhandlingsbar, sa Bush den yngre. Denna livsstil ska till varje pris bevaras och upprätthållas tills planetens ändliga oljetillgångar blivit olönsamma att utvinna. USA har fem procent av världens befolkning men förbrukar tjugofem procent av världens fossila bränslen. De rikaste i USA anser sig leva i det mest exceptionella landet i världen. Denna amerikanska livsstil försöker efterhärmas av oss, så de amerikanska krigsförbrytelserna i mellan östern försvaras av våra europeiska rövslickande vasaller.

CIA,s betalda lakejers tomma prat får naiva väljare att tro på att de lever i något som kan kallas demokrati. Men det är bara att läsa de så kallade nyheterna som CNN, DN eller vilken som helst av väst,s dagstidningar producerar för att genomskåda lögnerna. Ingen politiker i väst, med någon som helst karriär i sikte, vågar kritisera USA,s handlingar. Här i Sverige vågar inte ens de avgångna kritisera. Men bakom fördragna gardiner vet de tigande att de betraktar västvärldens civilisationers väg mot ättestupan.

Vad Rysslands svar på attacken mot Syrien blir vet vi inte ännu, men ack vad snabbt oljan skulle kunna sluta flöda. Själv ska jag ge mig iväg till ICA och fylla på mitt förråd av torrmjölk.


Hittade detta: https://scotthorton.org/interviews/4617-philip-giraldi-says-ic-military-doubt-assad-gas-narrative/

Inga kommentarer: