Leta i den här bloggen

torsdag 14 juli 2016

Mikhail Gorbachev

Den genomtrevlige, fredsälskaren, Mikhail Gorbachev, ber nu världens mäktigaste stater att sansa sig. Nästa krig blir det sista säger han här:


Men Nato,s ledare, med ett alltmer desperat USA i spetsen, enades i fredags om att placera ut trupper i Baltikum och östra Polen. Missilförsvaret i Rumänien är redan i bruk och ett liknande är på gång i Polen. Och visst vad kan vara bättre för USA,s ekonomi än ett världskrig utkämpat på bortaplan.

Detta för att möta hotet från ett påstått aggressivt Ryssland. Men man behöver inte lyfta blicken särskilt högt för se vem som är aggressiv. USA med en militärbudget på nästan hälften av alla länder, har militära posteringar i cirka 140 av världens länder och har varit inblandat i cirka 200 av de 250 krig som utkämpats sedan WWll.

Putin varnar likt Gorbachev här väst och då särskilt dess media för de håller på med:

http://russia-insider.com/en/politics/putin-loses-it-journalists-i-dont-know-how-get-through-you-people/ri15456

På en liten hörna säger sig den fega svenska statsledningen vilja skicka mer folk till Irak såsom militära instruktörer så att vi också ska kunna plundra lite framtida olja. Att fortsätta handla av Ryssland blir vi väl snart förbjudna.

Inga kommentarer: