Leta i den här bloggen

onsdag 18 maj 2016

Det stora hemliga spelet

I det stora hemliga storpolitiska spelet utspelar det sig saker som vi små människor helst inte ens ska ha en aning om, eller kunna påverka. Vi ska vara lydiga nyttiga idioter så de stora pojkarna kan få fortsätta att leka med det vi skrapar ihop. Jobba på nu Allan lille så ska du få slant när du blir gammal, om du sköter dig och anpassar dig vill säga. Du får inte ifrågasätta eller tänka själv, det gör vi åt dig. Vi bestämmer över pengarna se du och det har du väl lärt dig vid det här laget hur viktiga pengar är. Och visst har vi. Från vaggan till graven är de det käraste vi har.

Så i det stora spelet ska vi vanliga människor inte lägga oss i eller begripa det som det förhandlas om bakom de genom vår så kallade fria media stängda dörrarna. Men maffians män har inte lyckats stänga alla dörrar ännu så ibland händer det att ljusglimtar sipprar fram, såsom här:

http://thesaker.is/germany-sitrep-researcher-c-talks-to-scott-may-18th-2016/

2 kommentarer:

Anonym sa...

Majoriteten orkar inte eller vill inte tänka och förväntar sig att staten ska ta hand om dom från vaggan till graven. Kom att tänka på folkoröstningen om eu medlemskap på 90 talet, försökte få fram en diskution med mina arbetskamrater, för och nackdelar och vad eu medlemskapet innbar.
Kollegorna tittade på en som om man hade en skruv lös, ingen var intreserad. Tänka sig att så få människor satte sig in i vad eu medlemskapet verkligen innebar. Nu sitter vi i skiten, folk i allmänhet är mer intresserade av senaste skvallret, vem som gökar vem, lokala hockey eller fotbollslaget, men att intressera sig för vad som verkligen pågår bakom kulliserna och ifrågasätta, i helvete heller, allt är bra och det ordnar sig. Själv blir man uppfattad som en gnällspik med en o annan skruv lös, men har gett upp hoppet. Intressan blogg du har farfar.

Are Globalists Evil Or Just Misunderstood?
http://alt-market.com/articles/2897-are-globalists-evil-or-just-misunderstood

Farfar sa...

Jag "kom på" hur vår värld rätt så fungerar sent i livet, även om jag också röstade nej till EU långt före. Men jag försöker "väcka" sömngångarna som vi omges av, tack så mycket för skrytet:) Sånt gör att man orkar lite till. Vi får väl se hur länge till såna här bloggar och de jag refererar till tillåts?