Leta i den här bloggen

torsdag 1 oktober 2015

Syrienkrisen

Västvärldens mutade ljugmedia är igång igen och rapporterar att Ryssland bombar civila mål i Syrien. Detta tom före att Ryssland hade utfört ett enda flyganfall! Det vore väl mycket konstigt om en av Syriens få allierade skulle bomba dess egna befolkning. Men sådana samband, tror västmedia, går alldeles över huvudet på västs fördummade befolkning.

Ryssland har givetvis ett intresse i att sälja sin gas till Europa, vilket de då delar med Qatar. För det är ju det hela krisen i Syrien går ut på, att sälja gas till Europa. Qatars olja är slut och landet har inga exportinkomster. Assad motar Qatar gasexport eftersom han är bundsförvant med Ryssland.  Qatar,s satsning på enorma inomhus skidanläggningar för utförsåkkåta västturister slog inte väl ut och Saudi-Arabien är trötta på att stötta landet med pengar. Men gas har Qatar i överflöd, men inga kunder.

ISIS får vapen, utbildning och övrig utrustning av USA genom den dolda bundsförvanten Saudi-Arabien. USA genomför sina skenanfall mot ISIS men hoppas på att rebellernas härjningar ska leda till att Assad störtas, utan att de behöver dra dit egna trupper.

USA,s planer för mellanöstern och där med Persiska-viken står att läsa i Wolfowitz-doktrinen:


och i dess föregångares, tillika Carl Bildt,s kompis Zbigniew Brzezinski,s bok ”The Grand Cessboard”:


Alltihopa har nu dragits till sin spets och man kan nästan säga att kriget mellan USA och Ryssland har påbörjats. Givetvis ska Sverige,s befolkning ledas in i NATO av en enig riksdag, så att vi ska bli första målet för Ryska kärnvapen missiler.

Man blir så trött, så trött på denna vår mänskliga enfald.

Inga kommentarer: