Leta i den här bloggen

lördag 1 augusti 2015

Den 51:a delstaten

Idag är jag förbannad. Nippertippan och den före detta tilltänkta statsministerkandidaten (Margot Wallström, vem annars?) tycker att Ryssland ska häva sin påstådda annektering av Krim, eftersom det strider mot Helsingforsavtalet som Sovjetunionen undertecknade för 40 år sedan. Jag hänvisar till den påstått neutrala Svenska Televisionen,s sida. Artikeln finns även på DN debatt: http://www.svt.se/svttext/web/pages/111.html

AB: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21197549.ab 

Men, hallå Margot lilla, Sovjetunionen upplöstes 1991. Jag förstår inte varför Ryssland ska svara för något Sovjetunionen undertecknat, men det gör kanske regeringen i USA,s 51:a delstat, Sverige i den ekonomiska tillväxtens namn, amen. Över 95 procent av Krims innevånare talar ryska, har tillhört Ryssland sedan hundratals år och hade en folkomröstning om vart de ville tillhöra, Ukraina eller Ryssland. Det kanske hade varit bättre om Sverige hade en folkomröstning om vi vill tillhöra bankmaffians USA eller inte?

Men USA,s antiryska propaganda ska spridas till varje pris. Men vem vet, det kanske lönar sig för dem som tillhör Maggan,s klubb? Men Victoria Nuland,s samtal med USA,s ambassadör tiger hon med, den lilla Maggan. Finns här att lyssna på:

http://www.theguardian.com/world/video/2014/feb/07/eu-us-diplomat-victoria-nuland-phonecall-leaked-video

Nuland,s uttalande, att EU kan fara åt helvete förtigs av det påstått neutrala Sveriges utrikesminister. Ja, minister och minister hon är väl godkänd av USA,s utsända när Lövén presenterade sin ministerlista för den 51:a delstaten. Att det fredsälskande USA har 800 armébaser runt vår glob tiger hon också med. Att USA lägger lika mycket på krigsmaterial som de närmaste följande 15 länderna tiger hon också med. Jag tror inte, det påstått krigiska Ryssland, har någon militärbas utanför sitt eget territorium?

Att USA och dess Europeiska lydarméer bombat sönder och samman Libyen, Irak, Vietnam, Jugoslavien, Jemen, Syrien, Afghanistan, med fler jag inte orkar rabbla upp. Miljoner människor har förintats av USA,s flyganfall de senaste 50 åren. Tänk hur Sveriges inställning har förändrats under dessa år. Palmes kritik av Vietnamkriget till exempel. Palme snurrar väl som en jojo i sin grav? Men den tiden är inget dagens socialdemokratiska regering vill minnas.

Jag fattar inte hur någon människa kan ställa upp på detta land,s sida. Äckel och rövhål är vad dess styrande djävlar är och sin påstådda demokrati kan köra upp i nyss nämnda ställe den med! Vore det några tag i det amerikanska folket, så skulle de mangrant bojkotta det annalkande presidentvalet! Men att begära ett sådant uppvaknande är väl som att tro på tomten.

Den enda större industrisektor som fortfarande har "tillverkning" kvar i USA är dess enorma maffiastyrda banksektor och så krigsindustrin givetvis. John Perkins beskriver här dessa sektorers metoder, varav han själv har varit en del. Så prata om insider:

Inga kommentarer: