Leta i den här bloggen

söndag 1 februari 2015

Striderna i Ukraina

Ända sedan stridigheterna i Ukraina påbörjades har vi i väst blivit matade, från vår så kallade oberoende media, med uppgifter om att ryska armen har invaderat landet. Dessa uppgifter har dock inte på något sätt kunnat bevisas med bilder eller andra konkreta bevis, trots att USA har ett flertal satelliter cirkulerande över området med detta som enda uppgift. Men nu går en av Ukrainas egna generaler ut och säger att den ryska armén inte har några trupper i landet.

Generalens uttalande har hittills inte nämnts i västs så kallat oberoende media. Hur det ska förbli förmörkat vet vi inte ännu. Men att tiga ihjäl obekväma sanningar är ju inget nytt eller något som bekymrar penningmaffian eller dess likaledes styrda politiker.

Alla sanktioner mot Ryssland är baserade på just påståendet att landet har trupper i Ukraina. Så hur att behålla sanktionerna om denna nyhet sprids? Sanningens minut närmar sig för bankmaffians representanter.http://www.washingtonsblog.com/2015/01/ukrainian-government-russian-troops-fighting-us.html


Inga kommentarer: