Leta i den här bloggen

söndag 30 november 2014

Ukraina

Tur att det fortfarande finns någon politiker som vågar prata om vad som pågår i Ukraina:

 https://www.youtube.com/watch?v=9uNsXEu8ljM

De bankkontrollerade politikerlakejerna försöker nu till varje pris hänga fast vid de privilegier vi väljare har beviljat dem. De försöker utvidga sin skuldsättningsbas till att gälla alla folk.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är sorgligt att Ukraina inte får chansen att utvecklas till ett mer demokratiskt land på egen hand.

Ryssland skulle aldrig ha låtit sina soldater gå över gränsen. Och om det istället är så att makten i Ryssland inte önskar rysk trupp i Ukraina och misslyckats att kontrollera sin egen militärmakt är det ännu allvarligare.

För övrigt hade nog många som bor i Ryssland fått det bättre om de sluppit att styras från Moskva med tanke på att det Ryska imperiet fungerar så dåligt.

Farfar sa...

Demokrati av dags dato är inget annat än ett slaveri under bankernas imperium. De flesta tror sig vara rika när grannens husskuld är registrerad på deras konto.

Vi är alla slavar under samma maffia. Världens resurser töms i exponentiell hastighet i jakten på vad vi tror är värde. Men den bästa slaven är ju den som inte vet sig om att vara slav.

Anonym sa...

Du kallar dagens system för slaveri. Det är förstås en grov överdrift, så jag väljer att bortse från det så länge och undrar istället: på vilket sätt har din bank tvingat dig att göra sådant du inte vill?

(vad nu detta har med Rysslands invasion av Ukraina att göra är förstås fortfarande ett mysterium)

Farfar sa...

Om man inte vill förstå kan många saker förefalla mystiska.

Anonym sa...

Vad är strukturer och hur många äger man själv av dessa man ska leva efter. Själv uppskattar jag nog inga struktur Nissar om de inte bara vad ever med det.

Farfar sa...

Aha