Leta i den här bloggen

fredag 19 september 2014

...fortsättning

Med tanke på gårdagens inlägg, om bridreaktorer och det försprång Ryssland verkar ha?? inom detta område, så kan man fundera på varför ingen rapportering sker i våra dagliga medier. Detta borde ju vara en världsnyhet! En lösning på kärnavfallssproblemet!!Det borde ju intressera alla som uttalar sig om inom detta. Men tystnad råder. Inte ett ord om någon BN800.

Varför kan man då undra och funderingarna fortsätter då in på andra banor. Om Ryssland skulle sälja den teknik, de tydligen behärskar, till resten av världen, skulle ju detta knappast gagna penningsystemets härskare vilka investerat djupt i olja och gas. Skit det samma med klimat och dylika idiotier! De har till och med varit dumma nog att investera i den totalt falska utvägen ”frackingindustrin”.


Kan det vara så att just denna lösning på ett nästan olösligt problem förtigs på grund av att det inte gynnar penninghärskarna och bankmaffian?

3 kommentarer:

Farfar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Det finns fler energikällor som inte omnämns speciellt mycket i svensk media.

Solenergi är STORT utanför Sverige.
Och Sverige har precis lika bra förutsättningar som norra Europa.

Solel är dessutom mycket lönsamt förden enskilde villaägaren.

Farfar sa...

Men solenergi är ingen lösning på ett lågenergisamhälle. Det kräver en infrastruktur med globala transporter, fabriker i långtbortistan, mm...och de löser inte problemet med världens kärnavfall. Bridreaktorer kräver givetvis också en infrastruktur, men de kan lösa avfallsproblemet.

Jag tycker bara att det är konstigt att det är så tyst om en sån stor sak! Men det är väl för att det kommer från Ryssland:)

Rotschild-maffian har sin tentakler över hela västvärlden, vilket avspeglas med all tänkbar tydlighet även i den Svenska median.