Leta i den här bloggen

torsdag 29 maj 2014

Skygglappar

Att ha skygglappar kan nog vara bra ibland. De flesta av oss vill över huvud taget inte höra talas om de katastrofer som kommer att drabba vårt samhälle. För våra så kallade ledare hägrar bara fortsatt makt i vår outsinliga värld. Så varför fråga dem? De solar sig glansen genom att gestalta den demokrati vi lever i. I alla fall enligt egen utsago. De utlovar att samhället ska bestå, bara vi ställer om vår energiförbrukning till vind, sol, vattenenergi. Att kol-uran-olja utgör den oersättliga basen i detta system tiger de om. De säger likt alla politiker det väljarna vill höra och de säger då givetvis att vårt samhälle ska bestå för evigt, skam annars. Vem skulle annars rösta? Så röstar gör vi, men inte alla, trots att de flesta av oss, trots sin tystnad, innerst inne förstår att vi lever i en utopi. Ja, sen det finns det ju de som talar om alltings orimlighet och blir kallade för allt möjligt på grund av detta val av obegriplig frispråkighet.

Den påstådda demokrati vi har, får dock utstå mycket kritik och att den inte fungerar skylls på allt möjligt. På våra nämnda röstskolkare men även på våra invandrare. Trots att dessa fattiga och utsatta människor oftast grund av både fattigdom, förföljelse eller allmän misär valt att lämna sin egen gemenskap både vad gäller språk, religion, släkt, vänner. De har lämnat sin kvar identitet hemma helt enkelt och söker lyckan där den inte finns att få, men kanske skulle kunnat i en annan värld. Vi i Sverige flydde ju fattigdomen här för att finna lyckan i Amerika och flyttade till den tidens frihets och gemenskapens hemstad här på jorden. Idag gäller något helt annat om frihetens och gemenskapens hemvist på Jorden.

Att vi snart alla lever i en allmän misär beror på att våra skulder har använts som betalningsmedel. Räntan på skulderna har utarmat basen för vår egen existens. Detta har dock inte insetts av dem som skyller samhällets brister på våra invandrare. Det har inte insetts av mer än av någon promille av vår befolkning. Att pengar skapas som skulder innebär att de ska betalas tillbaka med en vidhäftad ränta och att skulder ska ha en ränta är, för de flesta, lika solklart som att solen går upp i öster. För de flesta vill säga. Sedan finns det sådana som jag som pratar om dettas orimlighet och blir behandlad därefter. Misstänkliggjord är väl det snällaste betyget i sammanhanget. Idiotförklarad är väl lite mer med sanningen överensstämmande. Snart kollapsar dock dollarn vilket man skulle kunna hoppas skulle kunna bli en väckarklocka?

Dollarns kollaps innebär dock att USA blir förklarat skuldfritt, vad annars? IMF,s valuta SDR (Special Drawing Rights) lär dock försöka bli dollarns efterträdare. Försöka i alla fall. Frågan är ju vad USA, Ryssland och Kina har att säga om detta? En fråga som dyker upp är: Vem är det som kontrollerar SDR? Ja efter vad jag läst sorterar IMF under världsbanken. Vem kontrollerar världsbanken då? Ja, inga andra än de som kontrollerar FED.

Spåren leder ofelbart till Rothschild och BIS!

Vakna människor! Det är ännu ej för sent att ställa om samhället. Vi kan, om vi alla hjälps åt, överleva i en fattig men rättvis värld. Man behöver inte ha den högsta lönen eller det senaste inom mode, inredning, och arkitektur. Det som egentligen värdesätts av oss alla är ju värme, gemenskap och hjälpsamhet. Egoism, avund, ägodelar är skapade av penningparasiterna och de styrande psykopaterna!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant så sant ....vem styr över Rothschild och BIS ?

Farfar sa...

Säg mig snälla.