Leta i den här bloggen

onsdag 19 mars 2014

Agendan

Vad är det som får västvärldens samlade media att likt papegojor upprepa det som USA,s bankstyrda mediamaffia bestämmer? ”Det aggressiva Ryssland”, ”Putins kumpaner”, ”Putins kumpaner oligarkerna, har tagit makten på Krimhalvön”, osv....För första gången på årtionden är media totalt enig. Och inte ett ont ord om de ultranationalister och nazister som genom Nuland,s utskickade lakejer tagit makten i Ukraina. Är det inte konstigt så säg?

Psykot Bildt har tystnat för stunden. Tvår sin händer och låtsas inget veta. Vårans alldeles egen landsfader står stammande framför kamerorna och säger: ”Jo, öh, öh.... visst vi är beroende av Rysslands olja, men inte så beroende som de är av att få sälja sin olja och Tyskland är visst beroende av Rysk gas, men bara lite väl??Har han inte hört talas om den nya gasledningen genom Östersjön.

Va? Skulle Ryssland ha problem med att sälja sin olja? Man har svårt att tro sina öron. En hel värld som skriker efter olja, trots att den kostar över hundra dollar fatet. Sveriges oljeförsörjning är till fyrtiosju procent baserad på leveranser från Ryssland. Vi får noll procent från USA!

Men varför utmana Ryssland som lätt kan utradera USA,s dollar genom att dumpa de tvåtusen miljarder de har i Amerikanska statsobligationer. Men det kanske är agendan.! Att få någon att skylla på när kaos väl kommer?

Det enda riktigt aggressiva landet på denna planeten är hur som USA. I en klass för sig! Punkt slut! Men berätta agendan för mig. Varför är de så aggressiva? Vill de krascha sin dollar för att kunna införa en ny global valuta kontrollerad av samma gangstrar som kontrollerar dollarn idag? Ska man tro på Carroll Quigley? Hägrar en ny världsvaluta baserad på det som återstår av planetens oljetillgångar? Är det avsikten med USA,s enorma krigamaskin?

Eller är detta helt enkelt inledningen på WW3 och den verkligt aggressiva maktens sista halmstrå att införa det globala totalitära samhället. En valuta, ett rike, Ein Fûrer. Hoppsan, tycker det känns igen på något sätt. Det är många frågor som hopar sig i dagens spännande värld. Hur som, så är det tur att vi har Putin som troligen är den enda person som kan hindra bankmaffians agenda.

Inga kommentarer: