Leta i den här bloggen

tisdag 1 oktober 2013

David Koch

Jag läste just att Kinas version av Nobels fredspris ytterst välförtjänt har tilldelats Rysslands premiärminister Vladimir Putin. Motiveringen är hans rekord i att lyckas ”hålla fred i världen”. Putin utklassade de andra kandidaterna bland vilka kan nämnas Angela Merkel.

"Det finns 16 personer i utvärderingskommittén, inklusive mig och tre professorer, åtta doktorander och fyra av våra centrets forskare,"sade kommitens talesman professor Qiao Damo.

Putins hållning under det libyska upproret nämndes som en av anledningarna till utskottets beslut.

"Putin var emot Natos idé att bomba Libyen, och han visade sig för världen på ett mycket fredligt sätt då," säger Qiao förklarande. "Årets fredspris gavs till honom eftersom hans agerande i år har varit enastående i försöket att hålla fred i världen."

Kommittén säger den ryska ambassaden har informerats om Putins seger, vilken ännu inte gett något svar. Prisutdelningen är planerad att äga rum i Peking den 9 december - en dag före att Nobels fredspris utdelas i Oslo.

Jag tycker det är på tiden att folk vaknar och genomskådar den Amerikanska bankmaffias försök till världsherravälde. Världen styrs idag av en så kallad finanselit med ”människor” lika David Koch i spetsen.

David Koch tillhör en av de rikast absolut rikaste rövhålen på planeten, i pengar räknat vill säga. En egoist av aldrig förut skådat slag på vårt lilla klot och får inte han behålla sin genom penningen åtnjutna makt, anser han att hela planeten lika gärna kan sprängas i småbitar. Han och de två närmast rikaste bland USA,s dollarmiljardärer bidrog till Obombas och hans republikanska plagiats valkampanjer med över 150 miljoner dollar. Så vems ärenden går Obomba, Bush, Clinton, Reagan....? För att nu inte tala om rövslickarna bland Europas så kallade ledare.

Det gäller alltså för nickedockan Obomba att skjuta först och fråga sen, så att hans bidragstagares order efterföljs. När CIA,s drönare på presidentens order skjuter ihjäl människor på andra sidan klotet blir otroligt nog efterräkningarna noll. Mordanklagelser gäller inte för amerikanska presidenter. Att USA är det mest fredsälskande landet på jorden har vi lättlurade Svedalabor och Européer blivit itutade sedan barnsben. Vilket sedermera har följts upp av tevens idiotserier med nästintill hundraprocentiga amerikanska hjältar som skjuter ihjäl vem som helst i mänsklighetens och rättvisans namn.

Är det ingen som ska fråga mig om jag tänker rösta så att jag inte missar tillfället att ”utnyttjar min demokratiska rättighet”, som den store ledaren Statsminister Fredrik Reinfeldt brukar uttrycka vår påstådda möjlighet att påverka?

Inga kommentarer: