Leta i den här bloggen

tisdag 21 augusti 2012

Oromey

Den Syriska regimen varnas nu för att kunna ens tänka sig att använda kemiska vapen i konflikten mot av USA utsända och betalda infiltratörer. Att Oromey är rädd om sina egna visar på att han är mänsklig i alla fall. Att ens Oromey vet att Assad tänker på att använda kemiska vapen i detta inbördeskrig visar på en läsningskunnighet och förmåga att förstå den instruktion som låg i den till Syrien medförda utrustningen.

Hur länge till dröjer det innan vi, de naiva medborgarna i Oromey,s EU, får läsa i den av Oromey,s ägare köpta världspressen, att Syrien använder kemiska vapen mot sina egna. Hur länge till dröjer det innan samma köpta världsmedia går ut med "bildbevis" om att Syrien använt kemiska vapen mot civila. Timmar? Dagar? Veckor? Men knappast månader i alla fall.

Att Oromey,s USA givetvis i första hand tänker på Syriens folks välbefinnande i detta inbördeskrig och inte på landets strategiska läge, med tanke på om Oromey vill kontrollera världens sista stora oljetillgångar, ska döljas av rökridåer bakom påstått användande av kemiska vapen. Den som kontrollerar energin kontrollerar även vårt skuldbaserade penningsystem.

Vad de skriverier som försiggår i Iransk, Kinesisk och Rysk press om den USA-ledda konflikten i Syrien innehåller, får vi i Oromey,s EU inte veta. Vår rövslickande media, vår så kallade fria press, rapporterar bara det springpojken Oromey så vältaligt uttrycker.

Inga kommentarer: