Leta i den här bloggen

söndag 24 juni 2012

Banksternas sista strid


Så är det då igång, Den Internationella Pengamaffians, DIP, (egen förkortning) sista världskrig av de tre de nu av ren och skär girighet och ondska startat. Bankelitens sista desperata strid där ovetande vilseförda ungdomar ska skickas i döden på grund av dessa psykopater. Turkiet påstår sig ha fått ett givetvis obeväpnat flygplan nedskjutet av Syrien och kallar darrande av rädsla desperat på Nato-hjälp. Pengamaffians (DIP) djävulsmaskiner ligger, liksom av en slump, redan på plats både i Medelhavet och Persiska viken.

Världens största krigsmakt ska igång för att rädda Petrodollarns imperium till vilket pris som helst. Ett USA som rustat för detta ögonblick i över 40 år. De gudomligt utsedda räddarna av den mänskliga rasen ska behålla kontrollen över världens sista stora oljefält. Löften om bibehållen eller till och med ökad levnadsstandard hos den fördummade dokusåpa-tittande befolkningen i både Europa och i ”The Land of the Free” ska skicka miljoner i en för tidig grav.

För att Putins Ryssland och världens kommande gigant (Kina) knappast lär sitta overksamma och titta på, är väl ställt utom allt tvivel. Brics-länderna har sedan länge bestämt att, hit men inte längre! Att den internationella bankmaffian med hjälp av USA,s armé och Petrodollarn byggt ut militärbaser i 147 länder får vara nog. Brics-länderna handlar redan nu olja med varandra utan att använda Dollar och därför måste det sista kortet spelas, allt eller inget.

Om nu inte kollapsen av utställda OTC-derivat på 800 000 000 000 000 dollar, vilket är detsamma som 800 biljoner eller 800 000 miljarder eller fyrtio gånger världens handel med varor och tjänster, hinner stoppa deras planer. Derivat är förresten inget annat än ett finansiellt domedagsinstrument skapat av internationella bankpsykopatföreningen (DIP) som i sin helhet bygger på en sorts tro på evig ekonomisk tillväxt.

Bara att välja pest eller kolera.

Inga kommentarer: