Leta i den här bloggen

måndag 7 april 2014

Pengar som skuld

Pengar som skuld? Nähä du, gubbe lilla försök med nåt annat!

Så säger de flesta som blir upplysta av en annan och ser mycket misstänksamma ut. Pengar som de blivit lärda av föräldrar, syskon, gammelmormor, fan och hans mormor att vara rädda om, sätta in på banken, spara, investera, placera..........

Ikväll handlade Vetenskapens värld om ”Fracing” eftersom även teknikidiotins producenter givetvis inte har kolla på vare sig kvarvarande oljetillgångar eller penningsystem. Att världens oljetillgångar börjar minska nämndes, i och för sig, som hastigast. Men att dagens pengar skapas som skuld nämndes inte alls. Öh, som vanligt.

Lika lite som av penningsystemets störste penningsystemshaverist ”Cornucopia”. Skillnaden är bara att den senare måste vara betald med banksystemets skuldsedlar av dess företrädare att sprida sina lögner. Producenterna av ”Vetenskapens Värld” är troligen ”bara” vilseledda penningsystemshaverister.

Fracingindustrin går hur som på högvarv i USA. Att hela industrins existens upprätthålls av tillgång på billig konventionell olja förtigs givetvis. För att utbilda och föda upp en borrmaskinsoperatör, borrmaskinstillverkare, lastbilstillverkare, däckstillverkare, ja alla de som behövs för att föda upp den generation som ska driva vårt samhälle går det åt energitillgångar av en viss volym. Närmare bestämt till minst i förhållandet 11 till 1 enligt Charie Hall. Om ni vill ifrågasätta så vänd er till honom. Han välkomnar varje ifrågasättande av hans konstaterande. Ni kan ju börja läsa här: http://energy-reality.org/wp-content/uploads/2013/05/09_Energy-Return-on-Investment_R1_012913.pdf

Men vad att göra för att upprätthålla skuldernas makt. Energi ska fram till varje pris. Att nittio procent av det som tillverkas idag inte har ett skit att göra med att leva ett värdigt fullgott liv förtigs. Garageuppfartens nya bil skiner i skuldtagarens ögon men skiner lika avundsjukt i grannarnas reklamförblindade. Vi går på de lögner som sprids av de lika förblindade medierna. De som kritiserar mister sina jobb, se på Gunnar Lindstedt.

Orkar inte skriva mer idag, man blir så trött av att se på ljugmedia att man spyr.

Skuldsystemets kollaps

Om man vill se lite längre än mutmedias ljug så:

 http://www.paulcraigroberts.org/2014/04/06/obama-issues-threats-russia-nato-paul-craig-roberts/

Hoppas för mänsklighetens skull att den internationella bankmaffian släpper sitt grepp om USA,s och världens folk utan ett kärnvapenkrig.

torsdag 3 april 2014

Fracing

Och så var det det där med "fracing" som skulle göra USA till världens största oljeexportör.

http://www.bloomberg.com/news/2014-04-03/old-math-casts-doubt-on-accuracy-of-oil-reserve-estimates.html

Till och med deras egen ljugmedia börjar ifrågasätta sagorna.

Tillägg:

JP Morgan hotade i går att stoppa vissa överföringar som skulle drabba Ryssland och dess banksystem. Idag råder full reträtt!

 http://www.zerohedge.com/news/2014-04-03/putin-1-dimon-0-jpmorgan-unhalts-russian-money-transfer

Egen insikt av JP Morgan eller order uppifrån? Ja, det är väl den stora frågan det??