Leta i den här bloggen

lördag 11 juni 2022

Klimathotet, ännu en lögn

 Nu verkar den värsta hysterin kring Rysslands krig mot Ukrainas nazister ha lagt sig. Att Ryssland skulle "vinna" var väl självklart för alla med en hjärna, men nu har till och med amerikansk media blivit allt tystare. Det har hänt att medias senaste lille gullegris, Zelensky, har fått kritik och olika grupperingar inom den amerikanska administrationen har börjar skylla på varandra. Men hittills har ingen medgivit den amerikanska inblandningen. Allt är fortfarande Rysslands fel, och då särskilt Putins, enligt den samlade världspressen.  

Den så kallade fria median verkar numera bara kunna koncentrera sig på en enda i taget. Klimatet, Trump, Corona, Ukraina för att nämna några och snart blir det väl Apkoppor? eller kanske klimatet blir på modet igen? 

På tal om klimatet så finns det en sak som inte nämns och det är C3-växternas behov av koldioxid. För så är det ju, växter behöver koldioxid för att växa, har jag nu fått lära mig. Många  spannmålsprodukter såsom ris, vete, sojabönor, råg, korn även grönsaker som kassava, potatis , spenat, tomater och yams och många, många, fler hör till C3-växterna, läs själva:

https://www.greelane.com/sv/science-tech-math/samh%c3%a4llsvetenskap/c3-c4-cam-plants-processes-172693/

Men varför detta tjat? Jo jag hittade detta inlägg på Klimatupplysningens sida under mitt sökande efter alla sorters trovärdiga upplysningar. Delar av internet är ju trots allt något ännu något så när fritt. Gösta Pettersson skriver här om C3-växternas koldioxidbehov och alltmer av luftens fria koldioxid låsts in i kalksten,- kol,- olja, - gasfickor i planetens ytskikt. Växternas mat var för några miljoner år sedan 2500 ppm och planeten har aldrig varit grönare eller frodigare eller haft så många invånare. Nu  påstår den samlade median att halter på mer än 400 ppm är nästintill dödligt för allt djurliv och att planeten snart kommer att förvandlas till öken. Detta verkar dock inte bero på för mycket koldioxid utan tvärt om:

https://klimatupplysningen.se/perspektiv-pa-luftens-koldioxidhalt/#:~:text=Forts%C3%A4tter%20luftens%20koldioxidhalt%20att%20p%C3%A5,inom%20intervallet%20600%E2%80%93800%20ppm.

Jag har aldrig tagit pratet om något klimathot riktigt på allvar och således inte hellre brytt min hjärna med detta. Aleklett vet jag skrev i sin bok om Peakoil att det inte finns tillräckligt med olja för nå de nivåer av koldioxid i atmosfären som de värsta alarmisterna påstår. Nu skriver Gösta i sin bok "Falskt Alarm" (ska köpa den så fort jag hinner), att C3-växterna kommer att svälta ihjäl om halten av koldioxid blir för låg. 

Jag tycker Gösta Petterssons artikel verkar betydligt trovärdigare än den från Ondskans Imperium styrda skrämselpropagandan angående klimatet. Europas påverkan av peakoil är det däremot tyst om i ljugmedia. Men det gäller för eliten att hålla sina slavar i ständig rädsla och osäkerhet, men inte tala om sanningen, om de ska lyckas införa nya förslavningmetoder.

6 kommentarer:

Anonym sa...

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2022/06/Its-Plugged-In-Now-What-1024x875.jpg

Farfar sa...

Ha,ha

Jag har en bra affärsidé: Att sälja lösa laddstolpar som man kan ha med sig i bagaget, så kan man ladda då batteriet tagit slut.

Anonym sa...

Palisades Twitter Spaces – Part One – Steve St. Angelo, Doomberg & Francis Hunt – June 10 2022

https://palisadesradio.ca/palisades-twitter-spaces-part-one-steve-st-angelo-doomberg-francis-hunt-june-10-2022/

Farfar sa...

Nu är det lätt att förstå världens så kallade ledares daltande för Greta Tunberg. Allt är en fasad av lögner.

Anonym sa...

THE EU KILLS ITSELF - WITH TOM LUONGO AND ALEXANDER MERCOURIS

https://odysee.com/@cryptorich:e/THE-EU-KILLS-ITSELF-2:8

Farfar sa...

Ja EU,s politiker har satt sig i den amerikanska pottan utan möjlighet att ta sig ut. Detta spektakel måste sluta med en katastrof för hela den europeiska politiska eliten. När vinden vänder så kommer inte folk gå med på att vare sig frysa eller gå hungriga på grund av ett gäng nazister i Ukraina. Sanningen börjar sprida sig i den alternativa median.