Leta i den här bloggen

fredag 13 januari 2017

Förbannad

Kan man bli annat än förbannad när man ser Obomba gråta krokodiltårar framför kamerorna (troligen med näven full av hackad lök). Detta odjur till mördare som lovade att avsluta alla krig redan under sin första mandatperiod, har sett till att USA har varit indragit i olika krig under HELA sin mandatperiod. Denna maktens spratteldocka till president har inte beslutat om en enda (mig känd) handling i medmänsklighetens namn under alla sina ÅTTA år han suttit vid makten.

Drönarattacker, har hört till det dagliga våldet. Overkliga för alla utom för de mördades anhöriga. De drabbade lär inte ha hunnit tänka så mycket. Men att skjuta araber via joystick är en självklar rättighet för alla presidenter i det oumbärliga landet of  the free world. Nästa steg är väl att skjuta de bloggare som skriver om alla USA,s alla dessa orimliga rättigheter. Man får väl gömma sig under ett paraply i fortsättning, eller slänga ut hunden först. Han brukar vara bra att reka, men upp i skyarna letar han inte. Får köpa honom en bössa och gå en kurs.

Fan, man sitter nästan och retar upp sig, så här på fredags kväll. Synd på helgen.

Men några protester mot USA,s aktiviteter är inte att förvänta sig från den Svenska statsledningen. Lövén och de andra mupparna, är helt eniga i detta. Detta är ett blocköverskridande beslut, som det så myndigt heter. Här kommer en länk till en välskriven artikel, visserligen skriven på en Rysk sida, men var att hitta en lik i väst,s ljugmedia?

https://sputniknews.com/analysis/201701121049525929-us-obama-legacy-opinion/

Nu börjar även Danmark falla till föga under det amerikanska hoten. Det är annat än under Morgens Glistrup,s dagar det. Då skulle danskarna säga upp Nato och svara de eventuella ryska anropen med ett:

"Vi ger oss". Vilket inte är ett så dumt alternativ, när man tänker efter.

https://www.rt.com/news/373622-russia-hackers-hospitals-denmark/

För att sammanfatta lite så tror jag att Obomba kommer att gå till historien som den mesigaste, lydigaste nickedockan till president i den amerikanska historien, trots alla mord han beslutat. Men tur är det, för vem vill ha krig? Ja det förstås, demokraterna då, med Clintons och John McCain i spetsen, därtill så mutade av Soros och Goldman Sachs. De vill väl ha något att gömma sina bravader bakom när allt brakar lös.


1 kommentar:

Berra sa...

Jag är varken nazist eller rasist men judarna styr det mesta. Ett ur deras synvinkel framgångsrikt folk. Det verkar som roten till det onda trots allt finns där.

http://m.strategic-culture.org/news/2014/12/03/israel-secret-plan-for-second-israel-in-ukraine.html