Leta i den här bloggen

fredag 27 januari 2017

En mupp är vad man är

Att inte acceptera det vedertagna är att bli betraktad som en mupp, eller kuf, eller någon utanför det gängse och etablerade. Man blir behandlad som en mupp när man säger att evig tillväxt inte är möjlig på en begränsad planet. Man blir smått utskrattad, pekad finger åt och hånad bakom ryggen, trots att vem som borde inse det självklara med att evig tillväxt inte kan pågå hur länge som helst i ett begränsat utrymme. Det borde ju vara detsamma som att säga att Jorden är platt.

Men de flesta vågar inte protestera mot det etablerade av rädsla för att själva bli utskrattade av dem som inte förstår. Det är lättare att hålla med vid diskussionerna på fikarasterna. Jo visst när Reinfeldt med överlägsen min och myndig stämma på renaste stockholmska förklarar, att bara vi lyssnar noga på hans utläggningar så är evig tillväxt möjlig.

Att ingen djävel vågar tänka när han och hans likar pratar så man kräks. Men att andaktligt lyssna till de parasiter som lever gott på att förslava sina oförstående åskådare och undersåtar, det tillhör det etablerade det.

Men vad de än säger så är det:

INTE MÖJLIGT MED NÅGON EVIG TILLVÄXT AV VAD SOM HELST PÅ EN ÄNDLIG RUND PLANET!!!

Så det så! Sen får fanskapet säga vad han vill och till och med en mupp som jag skulle välkomna en offentlig diskussion med honom och hans likar i detta ämne, precis när som helst!

1 kommentar:

Berra sa...

Den diskussionen skulle jag vilja se. Tror jag även kan tänka mig betala lite inträde :)