Leta i den här bloggen

tisdag 6 december 2016

Aleppos fältsjukhus

The Saker har i dag ett intressant inlägg av en rysk general, om den av våra vasaller så omhuldade mördare kallade "den syriska oppositionen" och dess beteenden i Syrien.

http://thesaker.is/a-not-so-subtle-threat-from-the-russian-military-the-allies-better-pay-attention/

Här i vår mutmedia nämns denna attack inte över huvud taget. Inte ens av den så kallade oberoende statliga televisionen! Men att detta är en varning från den ryska militären är väl inte att ta fel på. Man kan stilla undra när Ryssland tappar tålamodet totalt. Observera att Ryssland fortfarande är det enda land som har flygtillstånd över Syrien av dess trots allt demokratiskt valda ledning.

Samtidigt skriver text-tv om att man ska kontrollera om inte den Ryska gasledningen genom Östersjön kan stoppas av konkurrensskäl. Europas gasförsörjning kommer väl redan från Ryssland, men den når oss via Ukraina. Så om gasen redan är rysk, vem har den då konkurrens av? Är det av gas från USA då? Komprimerad och skickad med oändlig oljedriven ström av fartyg över Atlanten. Som dessutom får gå tomma tillbaka! Prata om miljövänlig energi.

Men vad göra om man ska mätta ett gäng miljardärer inte kan få nog. Att sålla mygg och svälja elefanter är i våra ledares ögon inga problem, så länge det inte inkräktar på deras egna förmåner, vill säga. Med tomma fraser och uppbackade av en styrd media, lovar de i valtider sina lättlurade väljare med alla möjliga förmåner. Att i handling tänka på framtida generationer är inget för dem.

Bara det varar min tid, sedan skiter jag i vad som händer, är mottot.

Inga kommentarer: