Leta i den här bloggen

torsdag 24 november 2016

Ett (be)sviket folk

Att ångra sig eller att vara eftertänksam är nästan aldrig någon lösning. Men allt som oftast fattar man fel beslut. Man kan ha otillräcklig information eller felaktig. Eller kan man ha blivit matad med lögner. Nu har ett helt folk fattat fel beslut. Felet var att dessa vilseledda själar röstade. De trodde i sin enfald att de levde i en demokrati. I ett samhälle där alla har en röst som räknas. De trodde att de politiskt valbara kandidaterna var ärliga, trots att de blivit lurade varenda gång de röstat sedan minst 80-talet.

Med politiska slagord har de lydigt gått till av Soros riggade valurnor efter att blivit matade med löften som senast var "change". Vad det var denna gång har jag inte ens orkat  ta reda på. I sin enfald har de bekräftat ett riggat systems rätt till existens, trots att valet stod mellan pest och kolera.

Men sent ska syndaren vakna som man i bland säger. Jill Stein har på ett dygn lyckats tigga ihop långt över 3,7 miljoner dollar av de cirka 4,5 som behövs för att få till stånd en omräkning i staterna Wisconsin, Michigan och Pennsylvania.

 
Vitsen skulle väl vara att avslöja att systemet ÄR riggat och på så vis få valet ogiltigförklarat? Men hjälper det med ett omval för att väcka ett folk som sedan barnsben blivit fostrade till att avguda det skuldlöfte vi kallar dollar?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här är en intressant länk.

Useful Idiots, Subversion, & Active Measures

https://www.youtube.com/watch?v=-hW0X4bFIYo

Matt Damon du länkade till var klockren, började själv ifrågasätta mitt förstånd i mitten av 90-talet om inte fel personer var i fängelse,Matt Damon slog huvudet på spiken.

Hoppas du hittar fler intressanta länkar.

Farfar sa...

Skyll dig själv:)

https://www.youtube.com/watch?v=KIaXVntqlUE