Leta i den här bloggen

lördag 21 maj 2016

Tre minuter till utplåning, sov så gott i natt

Psykfallen i Washington har nu öppnat det första av hittills två beslutade missilförsvarssytem i Europa. Det första i Rumänien och bygget av nummer två påbörjades i Polen här om dagen. Detta försvar påstås vara riktat mot det i USA,s ögon påstått aggressiva Iran, inte Ryssland. Om man vägrar sälja sin olja i dollar så är man nämligen aggressiv i de amerikanska psykopaternas ögon.

Dessa missilsystem är emellertid lätta att bygga ut i Ryssland,s ögon och man ger inte mycket för pratet om det för USA så farliga Iran. Tydligen kan USA bara ersätta Patroit-robotarna med Tomhawkmissiler och vips har man en angreppsstyrka i stället. Det står en massa fakta i artikeln nedan, men det viktigaste står på slutet.

Ryssland,s svar på denna aggressiva handling blir att man antar utmaningen. Om det är så Nato,s vill ha det så överlämnar man hädanefter övervakningen av Europas luftrum till sina militärer och radarstationer. Vid minsta misstanke om ett förestående angrepp litar Ryssland hädanefter till sina maskiner och svarar i full skala och i förebyggande syfte. Hur skulle man kunna göra annat? Den militäre ledare är väl ännu inte född som inte angriper först om han inte kan räkna ut fiendens avsikter.

Nato blev givetvis hysteriska av detta svar. De var så in i helvetes naiva att de trodde de kunde skrämma Ryssland till underkastelse. I stället blir det nu USA,s styrande som får avgöra om den ekonomiska makten över världens folk är värt priset av sin egen utplåning.

Ja, ja, vad fan säger man? Det finns allehanda idioter på denna planeten. Så den stora frågan får väl till slut bli. Är vi människor verkligen Guds kopia?

http://russia-insider.com/en/politics/us-presses-start-key-third-world-war/ri14413

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sweden Dumps Neutrality, Signs Major Agreement with NATO

http://www.globalresearch.ca/sweden-dumps-neutrality-signs-major-agreement-with-nato/5527596

Hybrid Wars: Breaking the Balkans. NATO’s Southern Expansionism
http://www.globalresearch.ca/hybrid-wars-breaking-the-balkans-natos-southern-expansionism/5527601

100 Years of US Troops as Lab Rats
http://www.informationclearinghouse.info/article44739.htm

Silencing the United States as It Prepares for War
http://www.informationclearinghouse.info/article44755.htm

Farfar sa...

Kära anonym.

Det är roligt att fler och fler vaknar upp inför det pågående bedrägeriet.