Leta i den här bloggen

fredag 27 maj 2016

Slav är du och ska så förbli

Tillväxt kan man bara ha så länge vi, samhällets slavar,  föder nya skuldtagare och så länge det finns tillgång till en växande mängd energi.

Tänk att det är så svårt att förstå. Tänk att även om man förklarar in i minsta detalj, så är det enklare att köra huvudet i sanden och in i det längsta förneka att vi inte är mer än slavar. Men är det vad den internationella penningmaffian förbereder för? Att gå tillbaka till det slavsamhälle som rådde när ett mänskligt liv var värt mindre ä noll och intet.

Kol, olja och gas har under de senaste seklerna utfört det arbete åt våra furstar de mänskliga slavarna gjorde före fossilenergi-tiden. Är detta vad eliten planerar för? Att oljans energiförsörjning är på nedgång har delar av denna elit vetat sedan länge. Minsta barn kan räkna ut att evig tillväxt är omöjlig på vår ytterst ändliga planet. En boll i universum är nämligen så ändlig. 

Men vår tillit till våra valbara psykon som myndigt påstår motsatsen säger det vi vill höra. Vi vill höra att vi är exceptionella. Vi vill höra att framtidens energiförsörjning är problemfri. Den fossila energin kan enkelt ersättas. Detta är vår planet. Vår religion (västvärldens kristendomen) säger oss att Gud har gett oss denna planet att bestämma över efter vårt eget behag. Gud har skapat oss till sin avbild, inget ont kan därmed hända oss. Detta är tydligen något som gått in i hjärnan även de mest ogudaktiga av oss.

Men är detta det scenario USA,s finanselit planerar för? Att ta kontroll över Persiska-vikens oljerikedomar och införa det nya slavsamhället. Att successivt ersätta oljan energiflöde med mänskligt slavarbete att försörja dessa våra mästare med sin arbetsfria inkomst.5 kommentarer:

Anonym sa...

How the Petrodollar Was Born and Lived in Secrecy for over 40 Years

http://www.globalresearch.ca/how-the-petrodollar-was-born-and-lived-in-secrecy-for-over-40-years/5528409

Anonym sa...

Why is the MSM (Finally) Reporting on the Petrodollar?

https://www.youtube.com/watch?v=FhxRH8tHApw

Farfar sa...

I don´t have any good answer:(

iblandekonomi sa...

Utvecklingen verkar snarare gå mot att mer arbete utförs med framställd energi istället för muskelkraft. Det är grunden som våra bekväma liv vilar på. En livsstil som fler har tillgång till nu än för tio år sedan.

Det är viktigt att förbereda för att billig olja tar slut, men att säga att en elit ligger bakom den kommande bristen för att förslava mänskligheten är bara konspiratoriskt.

Det marknadsekonomiska systemet har många fördelar, men att vara proaktiv över tiotals år är inte något som detta system klarar bra. Det är därför det ser ut som det gör. Det verkar faktiskt till och med vara en av mänsklighetens brister. Kan inte se att de planekonomiska systemen hade bättre hantering av detta.

Farfar sa...

Om världens energianvändning till 85 procent kommer från fossila lager så betyder det väl att vi använder mer av dessa lager nu än vi gjorde för 10 år sedan, eller?

Men framställd energi??? Det verkar komplicerat. Du får vända dig till ett universitet, de kan svaren på frågor av den kalibern.