Leta i den här bloggen

söndag 6 december 2015

Turkiets oljeaffärer

Ryssland fortsätter lägga fram bevis för USA,s skumma affärer med Turkiets president och hans närmaste släktingar:

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-05/putin-accuses-us-isis-oil-coverup

..och Englands bidrag till ISIS förintelse lär väl vare sig göra till eller från:

https://www.rt.com/news/324919-assad-raf-airstrikes-failure/

Hur som, USA,s planer för en fortsatt dominans av världen, nu så här efter peakoil, beskrivs otvetydigt i Wolfowitz doktrinen vilken skrevs redan 1992. Att Ryssland,s inblandning i den USA-ledda Syrienkonflikten var ett avbräck i detta scenario är väl då det minsta man kan säga. Rothschild och gänget lär inte sova så gott om nätterna.

Samtidigt med den så upphaussade klimatkonferensen har den stora striden om den andra halvan av den redan 1992 konstaterade minskningen av planetens oljetillgångar, påbörjats på allvar. Men den globala ekonomin drivs inte av fina tal, det gör bara billig fossil energi.

torsdag 3 december 2015

David Dees

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Om det är sant så säger David Dees bilder mer än hela böcker:

http://www.rense.com/1.mpicons/deesA1.htm

Det tredje världskriget

Med Nato,s välsignelse har Turkiet idag stängt av Bosporen för Rysk fartygstrafik och därmed stängt in den ryska svartahavsflottan. Detta ses som en direkt krigshandling av ryssarna. Inte ens under det kalla kriget kallaste dagar stängde Turkiet av Bosporen. Nato/USA vill nämligen ha igång ett stort krig för att kunna skylla på någon/något när världsekonomin exploderar och ett stort krig med Ryssland lär de få om de så önskar.

Endast tack vare Putins lugn och förstånd har detta hittills inte skett. Vi vanliga dödliga är inte tillfrågade, men våra svenska så kallade ledare arbetar hårt för att vi i Sverige ska gå med i Nato och skicka ut våra ungdomar för att bli kanonmat i striden mot Ryssland/Kina. Det skulle vara bäst att ge alla politiker varsin påk så får de slåss bäst de vill. Blir de träffade i huvudet så lär ändå inga vitala delar bli skadade.

tisdag 1 december 2015

Klimatmötet i Paris

I svarta oljedrivna limousiner anländer våra självutsedda till det pågående klimatmötet i Paris. Världen står inför ett avgörande val, får vi höra. Vi måste sluta använda de fossila bränslena, får vi höra. Vi måste använda kines-tillverkade solpaneler istället för olja. Vi i de västliga demokratierna kan tänka sig bidra med riskvilligt kapital (givetvis i form av räntebärande skulder utskrivna på en dator).

Efter sex timmar av ändlösa tal av de så kallade världsledarna, är det inte en enda en som sagt ett enda ord om att världsekonomins närstående kollaps, havens försurning, atmosfärens förgiftning, arternas utdöende, ozonlagrets uttunning, osv... härrör från att våra bytesmedel skapas i form av exponentiellt växande räntebärande skuldsättning.

Om inte samhället ska kollapsa så måste vår ekonomi om tjugotre år vara dubblerad, om fyrtiosex fyrfaldigad, om sextionio åttfaldigad......