Leta i den här bloggen

lördag 8 februari 2014

Terrorister

Varje dag matas vi numera med, via mutmedia (i eget tycke ett mycket passande namn på vår som kallade fria medias nyhetsredaktioner) om Irans, Ryssland, Syriens, Afghanistans, Yemens, m.fl. arabländers farlighet för världens mest beväpnade så kallade demokrati (USA). Vår (ö)-kände utrikesminister är inte heller sen att varnar naiva medborgare, det vill säga helst presuma moderat-väljare, för terroristländernas farlighet. Det är för mig en gåta att vuxna människor i USA har kunnat tror på sina psykopater till ledare tills nu. Som tur är börjar en del vakna t.ex. ”Occupy Wall Street”.

Här i Svedala är det emellertid tyst. Tyst som i graven. Vårt så kallade neutral fosterlands utrikesrepresentant är sedan länge på god väg att göra sig omöjlig i det land som råkar vara vår störste oljeleverantör. Vilket bådar gott för framtiden. Observera ironin. Själv förstår han varken komik eller ännu mindre ironi, han skulle troligen bara skorra ännu mer på ärren om han så försökte:)

Mutmedias löpsedlarna är fulla av insiktsfulla artiklar om Rysslands farlighet, trots att Ryssland mig veterligen inte har invaderat ett enda land, Sovjet oräknat. USA, vår skapelses krona har däremot militär personal i över 150 länder, globalt räknat. Dess psyko och mördare till president skriver, likt den gud han tror sig vara, under de dokument som avgör oskyldiga människors rätt att leva vidare. Givetvis helt utan den rättegång han själv säger är allas rättighet. Men rättigheter har man väl bara i USA?

En rättvis värld kräver att vi gör oss av med de terrorister som styr Wall Streets penningmaffia och dess lakejer, vår käre utrikesminister inräknad. Lösningen är att avväpna den största terroriststaten av alla. Ta snarast ifrån USA dess kärnvapenarsenal innan det slutar med en katastrof för hela jordens befolkning!

1 kommentar:

Janne sa...

Jodå, visst har de det. Men jämfört med världens finaste demokrati är de småhandlare.