Leta i den här bloggen

lördag 7 september 2013

Obomba

Jag hade egentligen inte tänkt skriva något mer idag, men när lägen för frispark öppnar sig så.....

Ledaren för världens mäktigaste nation (USA, givetvis) hade tydligen ett möte med President Putin på 20 minuter efter G20 mötet. Detta möte ledde till ett krig på samma nivå som man brukar se i sandlådan småbarn emellan, varav Mr Obomba stod för småbarnsbeteendet.Inser han konsekvenserna av att skicka kryssningsmissiler över ett av de redan mest sönderbombade platserna på klotet.


Sedan när han kommit till sans här: Är människan full eller??


Ledaren för det fortfarande (i alla fall en liten tid till) ekonomiskt och militärt mäktiga USA visar sitt rätta ansikte, vilket vill säga en femåringens beteende. Hur fan har denna psykopat kunnat bli ledare för någonting över ett hönshus nivå är för mig en gåta. Men det är troligen därför han är utsedd av dem som styr honom och på inga andra meriter än sin stora käft. Hjärna är ingen fördel, så att säga.

Inte nog med det, denne fullständige idiot är tydligen vår egen sandlådas självutnämnde ledares största idol. Vilket säger en hel del om Herr Fredrik Reinfeldt, för att nu inte tala om Herr utrikesminister Carl Bildt. Herr Bildt har tillhört denna fanclub sedan länge. Han har beundrat amerikanska de presidenterna sedan småskoleåldern. Nåja, i alla fall troligen sedan tiden långt, långt före han själv var statsminister. Hur kan folk gå och rösta?

Genom att uttala sig kryptiskt, undanhålla raka svar, höja blicken och låtsas ha bråttom till nästa flyg, håller sig Herr Bildt kvar vid den för en psykopat hägrande makten. Någon enstaka talgdank över vad framtidens människor har för dom över honom har inte insetts....ännu. Det enda alternativet är att han kanske har blivit informerad om att vårt tillväxtbaserade samhälle inte har någon framtid? I så fall vem vet?

Men att prata om detta för nära och kära väcker genast ont blod. Man får höra:

(Herr) Reinfeldt vet väl bättre än dig, din idiot! Vi har ju fria val, det tror väl fan att demokratin kommer att segra. Varför röstar folk då? Nu kommer Stefan Lövén och räddar det hela. Han vet väl givetvis råd på detta. Olja nybildas givetvis hela tiden. Blir det problem har vi pengar nog för att köpa oss ett ställe på landet. 

Jag har hört allt om hur fel jag har och man blir bara så trött, så outsinligt trött. Betänk att denna vår enda värld ska ärvas av mina barn och barnbarn.....

Inga kommentarer: