Leta i den här bloggen

lördag 15 september 2012

Nya bloggar

Jag har lagt till några bloggar som tillhör en för mig daglig läsning. Jag vet inte huruvida dessa också styrs av pengamaffian, men de borde vara lite mer oberoende. Men som i förutvarande historiskt oroliga tider, ska man ta alla politiska och därmed ekonomiska nyheter med en nypa salt. De lämnas alltid med en baktanke vilande på maktbegär, egoism och girighet. Men genom att läsa båda sidor får man en mer komplett bild.

Teve är det medium jag helt slutat titta på. Tre fjärdedelar är USA-glorifierad dynga och de så kallade nyheterna kunde lika gärna vara sända från Pentagons huvudkvarter. Det kan inte finnas ett enda land till i världen, som likt Svensk statsägda teve sänder så mycket ensidig ren USA-propaganda. Man kan tro att Carl Bildt styr nyhetsredaktionerna. Kanske är en bisyssla under flygturerna, eller kanske rent av huvudsysslan mellan alla dessa viktiga samtal vars viktighet det aldrig rapporteras något om.

Inte svårt att tänka det Calle tänker: Hm...och så var det nästa fredag, vad ska vi mata hönsen med då? Homeland? eller Dallas? Eller kanske ett till program om det stundande presidentvalet, det heliga. Hmm.....American idol har vi ju redan till ungdomarna, kanske kan vi köra det i repris till babyboomarna, ja, just det vid åttatiden. Vi har ju redan fått betalt för att sända det, så vi kanske kan dra in lite till om vi sänder det till olika åldersgrupper, tja borde funka. Lagom till fredagsvinet måste vi ha något som roar och håller kvar illusionen om den för evigt bekymmers fria världen. Varför väcka den björn som sover.

Inga kommentarer: